23948sdkhjf

Ny direktør for TS-gruppen varsler nye initiativer

Mick Clausen er netop tiltrådt som direktør for det branchebaserede netværk af el-installatører. Han varsler nye initiativer med fokus på alternativ energi og miljø.
Den 1. november tiltrådte Mick Clausen som direktør for TS-gruppen, og den nye direktør har ambitiøse mål for udviklingen af netværksorganisationen, der består af 22 el-installatører:

- Som landsdækkende netværk af kompetente fagfolk er det en af visionerne for TS-gruppen, at vi skal udvide vores kreds af kunder til også at omfatte kæder indenfor detailhandel, kontorer og industri. Ved at udnytte stordriftsfordelene i samarbejdet, kan vi skabe situationer for kunden, hvor vi med ingen eller begrænsede investeringer kan opnå besparelser på imellem 10 og 20 % alene ved energioptimeringer på eksisterende driftsanlæg, siger Mick Clausen.

Den nye direktør kommer til at sidde på hovedkontoret i Hedensted mellem Vejle og Horsens, og herfra vil han arbejde på at gøre TS-gruppen synlig på alle niveauer og inden for alle former for byggeri:

- Det uanset om vi snakker den private forbruger, detailhandel eller erhvervslivet generelt, slutter Mick Clausen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109