23948sdkhjf

Hansen Group venter fremgang på bundlinjen

Den danske facadeentreprenør venter kun et beskedent fald i omsætningen i 2009/10, og da der samtidig er skåret i omkostningerne, peger pilen i retning af resultatfremgang.
Trods udfordringerne i byggebranchen forventer Hansen Group i det kommende år fremgang på bundlinjen i forhold til 2008/09, hvor facadeentreprenøren realiserede et driftsoverskud på cirka 23 mio. kroner.

Årsagen til de positive udmeldinger er dels en række vellykkede sparetiltag og dels en forventning om, at omsætningen – der i 2008/09 endte på 868 mio. kroner – ikke vil falde ret meget:

- Markedet er slet ikke dødt for os, og vi venter kun en begrænset tilbagegang i omsætningen i 2009/10, men i kraft af de omkostningsbesparelser, vi har lavet, så får vi fremgang på bundlinjen, fordi vi holder fast i meget omsætning, siger koncernchef og indehaver Hans Kolby Hansen til dagbladet Børsen.

Koncernchefen oplyser endvidere, at Hansen Group oplever en klar tendens til, at hovedentreprenørerne i stigende grad er begyndt at stille krav om arbejdsgarantier. Her står den danske facadeentreprenør stærkt i billedet med en likvid beholdning på mere end 150 mio. kroner:

- Hovedentreprenørerne på de store projekter kigger nu meget på leverandørernes soliditet eller på et eventuelt moderselskab. Det har vi set en del især i England, men også andre steder. Når de har oplevet at stå med en halv facade, fordi leverandøren faldt fra, eller den billige facade indkøbt i Kina gav problemer, så betyder tillid og sikkerhed meget, vurderer Hans Kolby Hansen.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094