23948sdkhjf

Motorikcenter har fundet sin totalentreprenør

To dagsinstitutioner erstattes af nybyggeri i Gram.

I efteråret 2018 skal et nyt byggeri med motorikcenter, bibliotek og daginstitution stå klar til indvielse i Gram i Sønderjylland.

Tirsdag offentliggjorde Haderslev Kommune, at totalentreprisen på projektet til 38,9 mio. kroner går til Dansk Halbyggeri i samarbejde med GPP Arkitekter, rådgivende ingeniør Viggo Madsen og landskabsarkitekterne Mbyland.

- For mig er det vigtigt, at vi får en velbalanceret udvikling i kommunen fra øst mod vest, og med byggeriet i Gram får vi et nyt fyrtårn i den vestlige del af kommunen, der kommer til at lyse lidt kraftigere på mange områder, siger Allan Emiliussen, der er formand for kommunens kultur- og fritidsudvalg.

I udvælgelsen af projektet har bedømmelsesudvalget dels lagt vægt på stor transparens, der giver god mulighed for at lade sig inspirere til at deltage i aktiviteterne, og dels at byggeprogrammet i sin helhed er opfyldt.

- Med byggeriet får vi fantastiske muligheder for at arbejde med pædagogik og bevægelse såvel inde som ude. Samtidig er jeg glad for at Gram Skole nu knyttes endnu tættere på muligheder, der gør, at bevægelse bliver en lettere del af skoledagen. Det bliver en fantastisk platform for udvikling mange år frem i tiden, siger Signe Knappe, der er formand for børne- og familieudvalget.

Byggestarten er berammet til sommeren 2017. Redskabs-leverancen er tidligere vundet af det lokale firma, PE-Redskaber.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094