23948sdkhjf

VVS-forhandler breder sig i Europa

Danske Billig VVS har allerede etableret sig i Danmark og Sverige, og i sidste uge blev Holland føjet til listen. I 2010 står et endnu unavngivent marked for tur.
Forhandleren af vvs-artikler og byggematerialer, Billig VVS, er allerede blandt de største af sin slags i Danmark. Nu sætter virksomheden tempoet op og etablerer sig i Holland samt et endnu unavngivent marked.

For et år siden åbnede man for salget i Sverige og runder snart en månedlig omsætning på 2 mio. kroner. Siden onsdag har Billig VVS solgt vvs-produkter til hollandske forbrugere via hjemmesiden primasanitair.nl og to hollandske grossister. Administrerende direktør Jesper Bunde-Pedersen har store forventninger til engagementet i Holland:

- I modsætning til svenskerne er hollænderne for længst blevet fortrolige med at købe vvs-artikler online på internettet. Holland er et modent marked, hvor den største udbyder omsætter for 100 mio. kroner om året. Vi forventer hurtigt at kunne vinde markedsandele både i kraft af vores erfaring, vore systemer og attraktive priser, siger han til dagbladet Børsen.

Erfaringerne fra det svenske marked vil Jesper Bunde-Pedersen bruge til at vokse noget hurtigere på det hollandske marked og gøre forretningen der rentabel allerede i foråret 2010.

Om ekspansionsplanerne for 2010 siger direktøren:

- Næste skridt er etablering i et af de store europæiske lande. Hvilket land det drejer sig om, holder vi foreløbig for os selv. Men det sker allerede næste år, forsikrer han.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094