23948sdkhjf

Ajcon fordobler bundlinjen

Ajcon går ud af 2016 med et tilfredsstillende resultat, der vidner om en virksomhed i vækst

Ajcon Entreprenør og Ingeniørfirma A/S er i sund vækst. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Virksomheden går ud af 2016 med et resultat før skat på 13 mio. kroner.

Ajcon forklarer det gode resultat med en stigende interesse for specialistkompetencer inden for virksomhedens kundesegmenter, som primær er medicinal- transport-, catering- og fødevarebranchen.

- Vores specialistviden og referencer inden for køl og frost giver os en stærk profil og konkurrencefordel, der gør, at vi markerer os som en førende entreprenør inden for køl og frys i Danmark. Denne kompetence er især eftertragtet  inden for medicinalbranchen samt i transport, fødevare- og cateringbranchen, siger Christian Wihrs, der er adm. direktør i Ajcon A/S.

2016 var præget af flere store projekter, som blev afsluttet og påbegyndt. Ajcon byggede for virksomheder som Novo Nordisk og Chr. Hansen, Blue Water Shipping og Claus Sørensen, som Ajcon også tidligere har bygget til.

Inden for fødevarebranchen kunne Ajcon også starte op på det 75.000 kvm store byggeri i Ishøj, som opføres for Foodservice Danmark på erhvervsområdet Winthersminde.

Med den nuværende ordrebeholdning og de igangværende projekt forventer Ajcon at den fornuftige udvikling også fortsætter ind i næste år.

Nøgletal

Resultat før skat: 13.185.421 kr.
Resultat efter skat: 10.285.098 kr.
Egenkapital: 35.663.152 kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11