23948sdkhjf

Første spadestik taget til Krøyer Hus

Arpe & Kjeldsholm er gået i gang med opførelsen af det bæredygtige hus, der kommer til at indeholde rækkehuse, lejligheder og erhverv

Det første spadestik er nu taget til bebyggelsen Krøyer Hus i Carlsberg Byen.

Totalentreprenøren Arpe & Kjeldsholm står bag Krøyer Hus, samt det grønne byrum, der skal skabes mellem Krøyers Hus og Humlehuset.

Krøyer Hus vil indeholde rækkehuse, lejligheder og 2.250 m2 erhverv og ligger i Carlsberg Byens nordøstlige hjørne. Krøyer Hus er tegnet af arkitektfirmaet Entasis og kommer til at indeholde både lejligheder, rækkehuse, erhverv og P-pladser. Krøyers Hus vil stå færdigt i 4. kvartal 2018.

Bæredygtighed i fokus
Moe rådgivende ingeniører er rådgivere på Krøyer Hus, lige siden de indledende faser gik i gang. Og her er man glade for et samarbejde, der blandt andet lægger stor vægt på bæredygtighed:

- Udover, at det er utroligt spændende at arbejde med et hus, der både indeholder 109 boliger, både lejligheder og rækkehuse, samt institution, erhverv og P-pladser. Så er det også en interessant udfordring at arbejde med fremtidens bæredygtighed. Krøyers Hus kommer til fulde til at leve op til de mål, der er sat for 2020 om bæredygtighed. Huset vil, når det er færdigt bl.a. få solceller på de grønne tage, og bæredygtighed er også tænkt ind i den vegetation, som skal omkranse huset, fortæller projektleder Jan Bo Hjelmbjerg fra Moe Rådgivende Ingeniører.

Mere København til København
- Carlsberg Byen er en forlængelse af byen, København, derfor siger vi ”Mere København til København”. Vi river ned, renoverer og bygger nyt, blandt andet Krøyers Hus. Kunsten er at få det hele til at spille sammen. Arpe & Kjeldsholm har som Totalentreprenør stor forståelse for det vi gerne vil med Carlsberg Byen, ja faktisk så meget, at de selv er blevet en del af vores by, med domicil i Humlehuset, siger projektleder Martin Høgstedt Poulsen fra Carlsberg Byen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096