23948sdkhjf

Nisgård + Christoffersen konkurs

Den østjyske entreprenørvirksomhed indleverede fredag sin egen konkursbegæring.

Konkursbegæringen kommer efter et par hårde år, hvor Nisgaard + Christoffersen i 2014 og 2015 tabte tæt på 5,5 mio. kr. 2016 udviklede sig dog bedre, men det var ikke nok til at sikre den fortsatte drift, fortæller bestyrelsesformand Uffe Steiner Jensen til Building Supply.

- Vi er sådan set i en positiv drift, men det der er vores udfordring er, at vi ikke har fået vores fremtidige finansiering på plads med Danske Bank og garantiselskabet Tryg, forklarer han.

- I 2016 kom vi ud med et resultat, der er dårligere end forventet, men dog med et lille plus og med en positiv egenkapital, tilføjer han.

Uffe Steiner Jensen ærgrer sig dobbelt, da Vejle-virksomheden har en god ordrebeholdning og senest har vundet en ordre på 25 mio. kr.

- Men vi er nødt til at fortælle alle de gode mennesker, der arbejder for os, at det her ikke hænger sammen, og derfor indsendte vi konkursbegæring fredag, konstaterer Uffe Steiner Jensen.

Han tør dog ikke gisne om, hvorvidt det lykkes at få aktiviteterne i selskabet i gang igen i nyt regi og henviser i den forbindelse til konkursboets kurator.

Sidste offentliggjorte regnskab for Nisgård + Christoffersen er fra 2015, og det viste et underskud før skat på 5,2 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093