23948sdkhjf

Jysk entreprenør skal udvide Moe-domicil

Pensionsmillioner baner vej for en udvidelse af kontorbygning fra 2013.

I sommeren 2018 kan den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe tage en ny tilbygning på 3.560 kvadratmeter i brug i tilknytning til sit domicil i Søborg ved København. Det skaber plads til indretning af 264 nye arbejdspladser.

Bygningen er ejet af Pensiondanmark, som netop har skrevet totalentreprisekontrakt med JFP. Den nye tilbygning og den eksisterende hovedbygning bliver forbundet via trappe og elevatorskakt. Herudover bliver parkeringsdækket omkring kontorhuset udvidet med cirka 1.100 kvadratmeter.

- Vi er en virksomhed i vækst, og den nye tilbygning skal ruste os til den fortsatte udvikling, hvor vi får brug for endnu flere arbejdspladser, siger adm. direktør Christian Listov-Saabye fra Moe, som selv varetager opgaven som rådgivende ingeniør og bygherrerådgiver.

Ejendommen på Buddingevej 272 i Søborg er opført i 2013 med Schmidt Hammer Lassen som arkitekt og omfatter 11.500 kvadratmeter kontor og butik. Den eksisterende bygning er DGNB-certificeret i kategorien Guld, og det er også målet for tilbygningen, oplyser adm. direktør Torben Möger Pedersen fra PensionDanmark.

Byggeriet sættes i gang i slutningen af april, og hos JFP Sjælland ser direktør Niels Henrik Andersen frem til en spændende opgave, som vil kræve tæt dialog og en høj grad koordinering:

- Byggeriet ligger tæt på en dagligvarebutik i drift, en togbane og en busholdeplads, som skal omlægges under byggefasen. Desuden er der mange beboere i området, ligesom hverdagen fortsat skal kunne fungere i Moes eksisterende kontor, mens byggeriet pågår, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11