23948sdkhjf

Nordjysk fusion i vinduesbranchen

Hos AP Facader og Ventisol betegner man udsigten til en fælles fremtid som et "fornuftsægteskab".
Hos Ventisol i Vrå udnytter det moderne produktionsanlæg pt. kun det halve af sin kapacitet, mens maskinerne hos AP Facader står foran en udskiftning.

Det er en tungtvejende årsag til, at to hidtidige konkurrenter nu er blevet enige om at gå fremtiden i møde som én samlet virksomhed.

Udover de åbenlyse fordele i produktionen er der også spændende perspektiver i, at begge virksomheder har aktiviteter på det norske marked:

- Ventisol har de seneste seks-syv år haft en stigende eksport til Norge. Sammenholdt med, at AP Facader netop har etableret salgsafdeling i Norge, giver dette også gode fremtidsperspektiver, siger Carl Ole Andreasen fra Ventisol til Nordjyske Medier.

Som følge af fusionen flytter tre produktionsfolk samt en salgs- og marketingmedarbejder hos AP Facader fra Brønderslev til Vrå. Her bliver de kolleger til ni produktions-ansatte og fire funktionærer. Direktør for den sammenbragte flok bliver Regnar Pedersen. Han har de seneste 11 år har arbejdet som salgsleder hos Ventisol.

Den nye ejerkreds kommer til at bestå af Carl Ole Andreasen, Jan Lunde og Frank Petersen.

Om virksomhederne
Ventisol er etableret i 1982, mens AP Facader kom til et par år senere. Begge virksomheder baserer produktionen på døre og vinduer i plast. Ventisol har dog oprindeligt produceret vinduer i træ og leverer også fortsat træ-produkter på bestilling.

AP Facader mest har solgt til tømrermestre og til private, mens Ventisol primært har fokus på tømmerhandler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079