23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder om Arena CPHX, Mariendal Electrics og Ase a-kasse

Arena CPHX
Svend Heegaard, er ny direktør for Arena CPHX, der ejer Royal Arena.

Svend Heegaard afløser den tidligere direktør Peter Liengaard, som fratrådte sin stilling 28. februar i forbindelse med, at Royal Arena overgik fra anlægsfase til drift.

Svend Heegaard har mangeårig erfaring med projektledelse og har senest været projektdirektør for pro-jektet "Fra gade til by" i Odense. Derudover driver han virksomheden Svend Heegaard International Project Management. 

Mariendal Electrics
Keld Ramlov, direktør, kan 27. april fejre 25-års jubilæum. Forretningseventyret startede med etableringen af Jysk El-Teknik i Aalborg i 1992 og førte i 2003 til opkøb af Mariendal.

Da Keld Ramlov stiftede Jysk El-Teknik, var det med tre år på bagen som afdelingsleder hos det daværende Mariendal i Frederikshavn, hvor Keld bl.a. etablerede virksomhedens Aalborg-afdeling. Før det arbejdede Keld Ramlov flere år i udlandet som elektriker, formand og afdelingsleder hos virksomheden, Dahl Jensen.

I 2005 opstod Mariendal IT. I 2007 blev Automation et nyt forretningsområde i Mariendal, og i 2008 etableredes Energi - med fokus på energioptimering og målesystemer til analyse af forbrugsmønstre. I 2008 samlede Keld Ramlov virksomhedens nu seks kompetenceområder under navnet Mariendal Electrics.

Keld Ramlov ansatte for et års tid siden en administrerende direktør for Mariendal.

Ase a-kasse
Henning Jensen, 63 år, kan torsdag 27. april fejre 30 års jubilæum i a-kassen Ase på Frederiksberg. Henning Jensen er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 1982, hvor han blev ansat i Direktoratet for Arbejdsløshedsforsikring - det der i dag svarer til STAR. Herefter var Henning Jensen et par år i Firma Funktionærernes A-kasse, indtil den flyttede til Fyn og han videre til Ase i foråret 1987.

I løbet af de tre årtier i landets største a-kasse og forening for iværksættere og selvstændige har Henning Jensen været vidt omkring i organisationen.

De seneste år har han hovedsageligt arbejdet med forskellige digitaliseringsprojekter og sidder nu i It-afdelingen med ansvar for test af software og Ases strategier på feltet.

Fritiden bliver bogstavelig talt løbet væk. forhindring.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094