23948sdkhjf

Fokus på 3D-print, droner og robotter

- Alle kan få gavn af teknologien. De skal bare have afdækket hvordan, siger adm. direktør Lars Storr-Hansen forud for årsdagen i Dansk Byggeri.

Temaet er ny teknologi, når Dansk Byggeri torsdag den 27. april holder årsdag.

Derfor er brugen af 3D-print, droner og robotter i virksomhedernes hverdag på programmet, som også byder på taler fra statsminister Lars Løkke Rasmussen, Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen og A.P. Møller-Mærsks nye bestyrelsesformand Jim Hagemann Snabe.

Hensigten med årsdagen er at åbne en debat om, hvordan bygge- og anlægsbranchen får både små og store virksomheder og deres medarbejdere til at tage den nye teknologi i brug i hverdagen.

For der er ingen tvivl om, at alle virksomheder på et tidspunkt i nær fremtid kommer til at tage stilling til, om og hvordan den nye teknologi kan bruges i hverdagen.

- Mit bud er, at alle kan få gavn af teknologien. De skal bare have afdækket hvordan, og jeg håber, at årsdagen kan være med til at inspirere mange af virksomhederne og sætte nogle tanker i gang om, hvordan de også i fremtiden bliver blandt de effektive og lønsomme, siger adm. direktør Lars Storr-Hansen fra Dansk Byggeri og tilføjer:

- Det handler jo ikke kun om virksomhedsejeren. Det handler også om, hvordan medarbejderne bliver fortrolige med den nye teknologi, når værktøjskassen skal suppleres med evnen til fx at programmere eller anvende en robot.

Der forventes 600 deltagere til årsdagen, der afholdes i Tivoli Congress Center i København.

Find hele programmet på Dansk Byggeris hjemmeside

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079