23948sdkhjf

Skanska sælger kæmpeprojekt i Ørestad

300 lejligheder og en dagligvarebutik opføres centralt i bydelen.

Med en investering på 880 mio. kroner overtager Heimstaden Danmark A/S nu boligprojektet ”Ø Huset”, som er under opførelse på den sidste byggegrund i Ørestad City i København.

Det 27.400 kvadratmeter store byggeri opføres i fire etaper, hvoraf den første afleveres i januar 2018. Hele projektet forventes afsluttet i september 2018.

- Ø Huset er et fantastisk boligprojekt af høj kvalitet og med solide, bæredygtige løsninger, der er helt i tråd med Heimstaden Danmarks strategi om at have en portefølje af nye familievenlige udlejningsboliger i Danmark, udtaler VD hos Heimstaden Danmark, Magnus Nordholm, i en pressemeddelelse.

Ø Huset er udviklet af Skanska i samarbejde med Vilhelm Lauritzen Arkitekter og består af 300 lejligheder fordelt på fire boligblokke samt en 1.200 kvadratmeter stor dagligvarebutik ud mod Ørestads Boulevard, som er lejet ud til Rema 1000.

Lejlighederne varierer fra 57 til 132 kvadratmeter og får mellem 2 og 5 værelser. I midten af de fire blokke etableres et grønt område, som indrettes med legepladser, grillpladser, bænke og borde.

Sjælsø Management står for byggestyringen på projektet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.108