23948sdkhjf

M.J. Eriksson bygger ramper ved Høje-Taastrup

Mandag den 1. maj gik arbejdet med at anlægge nye motorvejsramper ved Hveen Boulevard i Høje Taastrup officielt i gang.

Det skete, da borgmester Michael Ziegler fra Høje-Taastrup Kommune for en stund iførte sig arbejdshjelm og satte sig i førerhuset på en gravemaskine for at tage det første ’spadestik’ til de kommende ramper.

Det er Vejdirektoratet, der er bygherre på de to nye vestvendte motorvejsramper ved frakørsel <6> på Holbækmotorvejen

Projektet har et budget på 21,2 mio. kroner, og anlægsarbejdet, der udføres af M.J. Eriksson, forventes afsluttet i november i år.

Dermed får både erhvervsliv og borgere nemmere ved at komme til og fra motorvejen og Høje Taastrup By. Rampeanlægget har i forvejen to østvendte ramper i retning mod København.

 Ifølge borgmester Michael Ziegler har de nye ramper stor betydning for de mange mennesker, der færdes i erhvervsområderne og de regionale detailhandelsområder i Høje Taastrup. Kommunen har derfor længe – med stor opbakning fra vores lokale virksomheder – arbejdet for at få Vejdirektoratet med på projektet.

- Det er et vigtigt fundament for både kommunens og erhvervsområdets fortsatte udvikling. Det her er et godt eksempel på offentligt-privat samarbejde, sagde Michael Ziegler.

Erhvervsområderne i Høje Taastrup huser en række store virksomheder som IKEA, City 2, Teknologisk Institut, Patent- og Varemærkestyrelsen og et stort areal ejet af Nordea Ejendomme. Desuden er der planer om at etablere et stort vandland i nærheden.

Staten betaler halvdelen af udgifterne til projektet, mens Høje-Taastrup Kommune sammen med City 2, IKEA og Nordea betaler den anden halvdel.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125