23948sdkhjf

Flot fremgang hos Herning-entreprenør

Et 2008-underskud på mere end 100 mio. kroner før skat er nu vekslet til et plus på 96,6 mio. kroner hos KPC Byg i Herning.
- Meget tilfredsstillende, lyder kommentaren fra Kurt Poulsen, stifter og direktør hos KPC Byg, ovenpå offentliggørelsen af koncernens 2009-regnskab.

Og det med god grund. Resultatet på 96,6 mio. kroner før skat er nemlig det tredjebedste i virksomhedens mere end 30 år lange levetid.

- Sidste år var regnskabet noget bras. Men i år er det vores held, at vi fik tilpasset os i nogenlunde tide. Det er en kraftigt medvirkende årsag til resultatet, siger Kurt Poulsen til Herning Folkeblad.

Tilpasningerne har medført, at koncernen over de senere år er gået fra omkring 240 medarbejdere til i dag 80.

Nyt stærkt resultat i 2010
Omsætningen endte i 2009 på 1,03 mia. kroner, og Kurt Poulsen forventer, at aktiviteten vil udvikle sig nogenlunde stabilt i indeværende år. Det samme er tilfældet med koncernens resultat:

- Jeg regner med, vi får et rigtig flot resultat igen i 2010. Omsætningen kommer til at ligge på nogenlunde samme niveau - måske lidt lavere. Og det vil vare ved frem til 2015, hvorefter omsætningen efter min vurdering igen vil stige, lyder vurderingen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078