23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Raunstrup A/S, Sweco og Moe

Mindeord
Branchedirektør Niels Nielsen, Danske Anlægsentreprenører under Dansk Byggeri, skriver mindeord for tidligere formand for Danske Anlægsentreprenører, Knud Erik Kastrup:

Det var med stor sorg, at vi modtog meddelelsen om Knud Erik Kastrups alt for tidlige død.

Der var stor respekt om Knud for hans store faglige indsigt såvel som for hans menneskelige kvaliteter. Han var en meget dygtig entreprenør, som øste gavmildt med sin store praktiske viden om entreprenørarbejde, og han var samtidig en særdeles dygtig forretningsmand og havde tilmed overskud til at gøre en kæmpeindsats for hele anlægsbranchen.

Knud Erik Kastrup var i mange år formand for Dansk Byggeris Vejbygningssektion, og Knud spillede en central rolle som en af initiativtagerne til etableringen af branchefællesskabet Dan-ske Anlægsentreprenører.

Det var især Knuds blik for værdien af en stærk og samlet anlægsbranche, som grundlagde Danske Anlægsentreprenører. Heldigvis nåede Knud at se, at resultatet af hans og andre initiativrige entreprenørers beslutning om etablering af Danske Anlægsentreprenører, gav an-lægsbranchen den indflydelse og plads, som de alle håbede på.

Knud Erik Kastrup blev helt naturligt den første formand for Danske Anlægsentreprenører, og med sin dygtighed fik han skabt respekt om anlægsbranchen og Danske Anlægsentreprenørers synspunkter.

Jeg kan som branchedirektør for Danske Anlægsentreprenører også med stor glæde og for-nøjelse se tilbage på samarbejdet med Knud. Han var krævende, men også altid en god og loyal sparringspartner. Han gav plads, forstod rollen som formand, og så var han et dejligt menneske at være sammen med. En bedre formand kan man, som direktør, ikke ønske sig.

Knud Erik Kastrup satte sit varige præg på anlægsbranchen. Det vil vi fra Dansk Byggeris Vejbygningssektion og Danske Anlægsentreprenører være ham evigt taknemmelige for.

Vores tanker går til Knuds familie og naturligvis især hans hustru, Grete.

Æret være Knud Erik Kastrups minde.

Raunstrup A/S
John Hansen, 55 år, er ansat som byggeleder i tømrerdivisionen hos Raunstrup med udgangspunkt i virksomhedens Odense-afdeling. John er udlært tømrer, og har godt 35 års erfaring inden for byggebranchen. Han kommer fra en stilling som byggeleder hos Guldfeldt.

Sweco
Christian Bælum, 67 år, er ansat som konsulent i energi-afdelingen i Sweco Danmark. Christian er uddannet maskinmester og skal arbejde med vedligeholdelse af højspændingsanlæg med fokus på bl.a. driftsøkonomi for Energinet. Christian kommer fra en stilling som seniortekniker hos Energinet, hvor han de sidste 11 år har arbejdet med tilsvarende projekter. 

Moe
Henrik Dam, er udnævnt til kompetencechef, renrum & VVS, hjos den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe i Aalborg. Henrik har 17 års erfaring og har været hos Moe siden 2011, hvor han senest har bidraget med sin ekspertise på ombygningen af sygehusapoteket i Aalborg, som har meget høje krav til sterilitet. I kraft af sit indgående kendskab til GMP-regler, har Henrik ofte været udlånt som konsulent for Novo Nordisk og H. Lundbeck, hvor han bl.a. har rådgivet om kvalificering og commissioning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125