23948sdkhjf

Stilladsgigant rykker ind i Danmark med storordre

Turner Access har over de seneste måneder etableret sig på det danske marked, og den skotske stilladsleverandør har nu fået sig lidt af et gennembrud med en stor millionordre fra Thers Stilladser i Roskilde.

Ordren kom i hus på Bygg 2017 i Malmø, hvor regionschef Michael Lorensen repræsenterede Turner Access. Han forventer, at den skotske leverandør kan bruge sine erfaringer fra Storbritannien til at bide sig fast på det danske marked:

- Det er et marked, der ligner det danske på mange måder, og det kommer os til gavn, når vi er i gang med at arbejde os ind her. Turner Access har traditioner for kvalitet og dokumentation, og det kan vi direkte overføre, siger Michael Lorensen.

Nært samarbejde med svensk organisation
Turner Access har danskeren Knud Højland Pedersen som administrerende direktør, og han har øjnene skrapt rettet mod Skandinavien:

- Jeg har tidligere arbejdet med salg af stillads i Danmark og kender markedet godt. Skandinavien er et strategisk vigtigt marked for Turner Access, og den danske og den nye svenske organisation kommer til at arbejde tæt sammen i en offensiv markedsstrategi, siger Knud Højland Pedersen.

Den store ordre på Turner Access' Octo-stilladser kommer i forlængelse af, at Thers Stilladser har udvidet sine faciliteter betydeligt. Virksomheden har købt den tidligere Pihl & Søn-plads i Herringløse med 40.000 kvadratmeter.

Turner Access beskæftiger over 2.600 medarbejdere og omsætter for mere end 2,5 mia. kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094