23948sdkhjf

Østjysk tømrermester får formandspost

De 50 lokale håndværker- og industriforeninger i Håndværksrådet har valgt ny formand.

Tømrermester Jesper Grubbe Møller fra Horsens Håndværker- og Industriforening, er tiltrådt som formand for HIF Danmark, som organiserer håndværker- og industriforeningerne i Danmark.

Han afløser malermester Søren Dyhr fra Aarhus, som har valgt ikke at genopstille efter tre år som formand.

HIF Danmark består af 50 håndværker- og industriforeninger fra hele Danmark. Alle foreningerne arbejder lokalt sammen med Håndværksrådet på at forbedre forholdene for små og mellemstore virksomheder.

- Jeg ser frem til at repræsentere HIF Danmark og kæmpe SMV’ernes sag lokalt sammen med Håndværksrådet. Det er vigtigt, at hver enkelt forening får gode sparringpartnere med erfaring fra andre foreninger i andre dele af landet. Ambitionen er, at det stærke samarbejde i HIF Danmark vil give gode vilkår for SMV’er i rigtig mange kommuner, siger den nyvalgte formand i en pressemeddelelse.

Selvstændighedskultur og SMV-venlig lokal erhvervspolitik
Jesper Grubbe Møllervil bygge videre på de sidste års store arbejde i HIF Danmark.

Det tætte samarbejde med Håndværksrådet bliver fundamentet i samarbejdet med foreningerne i HIF Danmark.

Målet er at præge dialogen om lokal erhvervspolitik i de knap 50 kommuner, hvor HIF Danmark er repræsenteret.

- Der er brug for et stærkt lokalt arbejdsgivernetværk, der kæmper for flere offentlige udbud i fagentrepriser, mere kvalitet i erhvervsuddannelserne og bedre vilkår for at drive virksomhed lokalt, siger Jesper Grubbe Møller.

Jesper Grubbe Møller driver virksomheden Tømrerfirmaet Horsens og er samtidig formand for Horsens Håndværker- og Industriforening.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109