23948sdkhjf

Optilite under Icopal Danmarks vinger

Icopal Danmark a/s har købt Optilite a/s, der producerer og monterer ovenlyskupler, oplukkesystemer og lyspaneler.
Købet styrker Icopals position som totalleverandør af produkter til tagløsninger.

Naturlig udvidelse af sortiment
Optilite beskæftiger cirka 30 medarbejdere og har gennem en årrække været en betydende leverandør af ovenlyskupler, oplukkesystemer og lyspaneler til byggebranchen. Opkøbet er derfor en naturlig udvidelse af Icopals sortiment af tagprodukter.

- Vi ønsker at ruste os til fremtiden med totalkoncepter, som optimerer både kvalitet og økonomi i byggeriet. I dette perspektiv er Optilite et perfekt match til Icopal, siger Icopal Danmarks administrerende direktør Søren Drewsen.

- Optilite er værdsat som en pålidelig og kundeorienteret leverandør, der evner at forudse fremtidens kundebehov og med fleksibilitet løbende udvikler nye, innovative kvalitetsløsninger. Med opkøbet af Optilite står vi nu endnu stærkere på det danske marked med et nyt produktområde, der er en naturlig del af vores samlede produkt- og serviceudbud, siger Søren Drewsen.

Optilite fortsætter som hidtil
Optilite vil blive en del af Icopal Danmarks portefølje af forretningsenheder og vil fortsætte under eget navn og med samme ledelse og medarbejderstab som i dag.

- Icopal har en styrke og markedsposition, som vil sikre, at vi i årene fremover får fuldt udbytte af den ekspertise, vi har opbygget gennem mange år. Vi får således endnu større mulighed for at påvirke fremtidens udvikling inden for vores produktområder, siger administrerende direktør i Optilite Ole Jensen.

Konsolidering af position
Icopal vil med købet af Optilite nu have produktion og salg af ovenlyskupler og brand-ventilations-løsninger i Sverige, Polen og Danmark.

Icopals opkøbsstrategi er, foruden at konsolidere den markedsledende position i Europa inden for højkvalitetsprodukter til flade tage, at udvide sortimentet af produkter og serviceydelser, som tilbydes kunder i de enkelte lande, og dermed fremstå som en pålidelig og innovativ partner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078