23948sdkhjf

Niras klar til 100 nyansættelser

Fusion og nye projekter skaber travlhed.

I april 2017 trådte fusionen mellem Alectia og Niras officielt i kraft og skabte ét stort rådgiverhus med 2.100 medarbejdere.

Det hus er nu klar til at blive endnu større. I hvert fald meddeler Niras via sin hjemmeside, at man søger 100 nye medarbejdere på tværs af organisationen.

- Niras er i fuld gang med en spændende udvikling. Tag for eksempel hospitalsområdet. Her kan vi mere sammen, end vi kunne hver for sig. Fusionen giver os nye ambitioner om udvikling og vækst på en række forretningsområder, siger administrerende direktør Carsten Toft Boesen.

Blandt de mange nye projekter fremhæver han en storstilet klimatilpasning i Kgs. Lyngby, et nyt rensningsanlæg i Oslo, en partnerskabsaftale med Københavns Kommune samt procesrådgivning til europæiske fødevarekunder.

Niras offentliggjorde for nylig et overskud på 40 mio. kroner før skat i sit sidste regnskabsår inden fusionen. Alectia måtte derimod indkassere et underskud på 35,8 mio. kroner før skat. 

Ambitionen er at skabe en trecifret millionvækst frem mod 2020. Ifølge Carsten Toft Boesen skal væksten hentes i Sverige og Norge inden for hospitaler og procesindustri, i udvalgte udviklingslande, inden for området Food & Beverage samt via øget samarbejde med nøglekunder

De mange nye stillinger opslås løbende på Niras’ hjemmeside.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172