23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra HIF Danmark, Otto Chrestensen A/S, Eurodan-huse og Lykkegaard A/S

HIF Danmark
Jesper Grubbe Møller, Tømrermester, er tiltrådt som formand for HIF Danmark, som organiserer håndværker- og industriforeningerne i Danmark og er en del af Håndværksrådet.

Jesper Grubbe Møller driver virksomheden Tømrerfirmaet Horsens og er samtidig formand for Horsens Håndværker- og Industriforening.

Han afløser malermester Søren Dyhr fra Aarhus, der ikke genopstiller til posten, og som gennem de sidste tre år har været formand. 

Otto Chrestensen A/S
Dennis Hagensen Schmidt, 27 år, er ansat som Entrepriseleder hos Entreprenørfirmaet Otto Chrestensen A/S. Han var lærling i firmaet frem til 2011, da han blev udlært Anlægsstruktør. Umiddelbart herefter begyndte han at videreuddanne sig, og i 2017 blev han færdig som Bygningsingeniør med speciale i Anlæg fra VIA University i Horsens. 

Eurodan-huse
Mikkel Bols Toustrup, 37 år, er ansat som afdelingsleder i eurodan-huse i Århus kontoret. Han er oprindeligt bankuddannet i Danske Bank og har løbende suppleret uddannelsen med blandt andet en HD-R fra Århus Universitet i 2011, mini MBA i ledelse i 2016 og sidst en projektlederuddannelse fra 2017. Han kommer fra en stilling som regional investeringsansvarlig i Sydbanks region Århus-Aalborg. 

Lykkegaard A/S
Martin Kranz, salgschef, er ansat i pumpevirksomheden Lykkegaard A/S på Fyn. Tidligere har han drevet egen virksomhed og været ansat som commercial manager hos Smykkekæden.

Martin Kranz har i de seneste 25 år beskæftiget sig med international handel, markedsføring og økonomi.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078