23948sdkhjf

MT Højgaard skal bygge Ny Islands Brygge Skole

Knap 800 københavnske børn får en ny DGNB-certificeret folkeskole.

I samarbejde med C.F. Møller har MT Højgaard vundet konkurrencen om Ny Islands Brygge Skole, der skal stå klar til brug til skolestart i 2020.

Byggeriet får et areal på 10.000 kvadratmeter samt 4.000 kvadratmeter udeareal og vil blive DGNB-certificeret:

- Vi har haft fokus på, at skolen skal give noget tilbage til byen, så der sikres en synergi mellem den eksisterende by og den kommende skole, siger Lone Wiggers, der er partner i C.F. Møller og ansvarlig arkitekt på projektet.

Skolebygningen bliver en tilføjelse til den eksisterende Islands Brygge Skole, som er beliggende på Artillerivej 57, som skal renoveres sideløbende. Den nye bygning skal indeholde udskoling fra 6.-9. klasse og gør det muligt for skolen at rumme syv spor på Artillerivej.

- Vi vil skabe en skole i høj kvalitet for både lærere, elever og personale, som lægger op til leg og læring med særligt fokus på indeklima og et godt udemiljø. Skolen skal samtidig være samlingssted for det lokale forenings- og idrætsliv, og derfor bliver der let tilgængelighed og åbenhed i stueetagen, så udefrakommende føler sig velkomne på skolen, siger sektionsdirektør Martin Lose fra MT Højgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141