23948sdkhjf

Holstebro-entreprenør bygger ’grønt’ i erhvervspark

Onsdag stikkes spaden i jorden til et kontorbyggeri i den hastigt voksende udviklingspark; Nupark. Bag byggeriet, der opføres som energiklasse 1, står Krabbe & Partner.
Det nye kontorhus bliver på 2.000 m² og er 6. etape af byggerier i Nupark.

Krabbe & Partner opfører og finansierer opførelsen af huset, som efter planen skal stå færdigt omkring årsskiftet.

Kontorhuset skal opføres som et byggeri i energiklasse 1, hvilket betyder, at energiforbruget ikke må overstige 50 KwH pr. m² om året. Dette skal realiseres gennem en kombination af fjernvarme og varmegenbrug samt evt. solceller på facaden:

- Vi er ikke helt færdige med udformningen af den endelige løsning, men vi er overbeviste om, at vi kan levere et projekt, som opfylder kravene, siger Kristian Krabbe fra Krabbe & Partner.

Han fortæller, at projektet er udviklet i et tæt samarbejde A2 Arkitekterne og en række andre virksomheder i Nupark, hvor entreprenørfirmaet har samlet en skare af rådgivere omkring sig.

Stor tiltrækningskraft
Selvom efterspørgslen på kontorlokaler for tiden ligger på et relativt lavt niveau, forventer Kristian Krabbe ikke, at det bliver et problem at finde lejere til det nye kontorhus.

De eksisterende bygninger i Nupark lider nemlig efterhånden af pladsmangel, og en del af de nye kvadratmeter kan derfor sandsynligvis fyldes af eksisterende virksomheder, som har fået behov for mere plads. Desuden forhandler man pt. med et par eksterne virksomheder, som er interesserede i at flytte ind i udviklingsparken:

- Vi har valgt at satse på Nupark, fordi vi kan se at området er inde i en positiv udvikling. Vi oplever, at Nupark og de virksomheder, der bor i området, er i stand til at genere en god vækst, og samtidig ser vi, at stedet har en stærk tiltrækningskraft over for nye virksomheder, siger Kristian Krabbe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093