23948sdkhjf

Barslund bygger motorvejsramper i Køge

Med to nye østvendte motorvejsramper ved afkørsel 33 bliver der i fremtiden kortere til København for pendlere og lastbiler ved Vemmedrup i Køge Kommune.

Fredag den 9. juni klokken 12 gik anlægsarbejdet officielt i gang, da Køge-borgmester Flemming Christensen tog det første ’spadestik’.

Projektet koster 36 mio. kroner, og udgiften deles ligeligt mellem Staten og Køge Kommune. Anlægsarbejdet er lagt i hænderne på Barslund, som skal være færdig med etableringen af ramperne sidst på efteråret i 2018.

Borgmester Flemming Christensen ser projektet som en vigtig udvidelse af områdets trafikale forhold:

- Når de nye motorvejsramper står færdige, så er Køge Kommune endnu engang rykket lidt tættere på København. Det kommer til at gavne både de erhvervsdrivende og borgerne i de omkringliggende landsbyer. Køge Kommune vokser, og kortere afstand til København vil også kunne trække endnu flere børnefamilier til vores landsbyer. Den nye forbindelse til motorvejen kommer således hele kommunen til gode, siger han.

Som en del af projektet skal den eksisterende motorvejsbro over Køge å også udvides. Rampeanlægget har i forvejen to vestvendte ramper i retning mod Ringsted.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128