23948sdkhjf

JM Danmark genopliver kuldsejlet boligprojekt

København oplever stigende tilflytning, og det betyder, at et boligprojekt med 62 lejligheder på Islands Brygge i København nu alligevel gennemføres.
Da finanskrisen satte ind, valgte tudviklingsselskabet JM Danmark at sætte det 6.000 m2 store boligprojekt "Kajkanten" på standby.

Nu tror selskabet atter på projektet, og 23 reserverede lejligheder på under en uge har bekræftet, at de har noget at have optimismen i:

- Folk flytter til storbyerne, og det skaber behov for boliger. Vi er blevet bekræftet i, at markedet er klar til nybyggeri, og jeg tror, at bunden i markedet er nået, siger projektudviklingsdirektør, Niels Peter Munk, til dagbladet Børsen.

Baseret på antallet af reservationer forventer direktøren, at projektet, der er tegnet af Danielsen Architecture, kan stå klart i 2012.

”Det går ganske glimrende”
I de sidste par år har JM Danmark valgt at sætte al nybyggeri på standby på grund af stilstanden i markedet. Ifølge Niels Peter Munk har salget dog været ganske fornuftigt både i slutningen af 2009 og i begyndelsen af 2010.

Således gik virksomheden fra at sælge tre lejligheder i første halvår af 2009 til 60 i andet halvår, og den positive udvikling er fortsat ind i det nye år:

- Vi har solgt flere færdigbyggede lejligheder i 2010, og det er gået ganske glimrende, oplyser han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094