23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Patrade, Intego og Ernst & Young

Intego
Bjarne Lander, projektleder, er ansat hos Integos projektafdeling i Karlslunde med ansvar for det igangværende S-baneprojekt.

Bjarne har mere end 17 års erfaring med projektledelse og har en baggrund som projektleder hos KPR Consult inden for infrastrukturprojekter.

Patrade
Simon Tønners, jurist, er ansat som varemærkejurist hos Patrade. Simon er uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet. Han kommer fra et job som Trademark Manager i den schweiziske virksomhed JT International SA. På få år er Patades Aalborg-afdeling ekspanderet fra to medarbejdere til nu at være et team på 19 personer. 

EY - Ernst & Young
Torben Hartz, der hidtil har været Executive Director og også har haft ansvaret for infrastrukturområdet herunder finansieringen i EY, er som den eneste dansker i årets runde af partnerudnævnelser udnævnt som partner i EY’s EMEA-region. Det skriver Estate Media.

Partnertitlen er den øverste udmærkelse i EY og betyder, at Torben Hartz kommer til at få mere ansvar og i højere grad være med til at sidde med, hvor beslutningerne tages i en kæmpe virksomhed med 230.000 ansatte.

Torben Hartz har en lang karriere i ejendomsbranchen bag sig. Han har chef for ejendomsområdet i DnB Nord bank, finanschef i C. W. Obel og Vice President i Nykredit.

EY rådgiver blandt andet indenfor ejendomsinvesteringer, anlæg og finansiering.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094