23948sdkhjf

Underskud hos Roust Spær

Overskuddet fra 2008 på 1,5 mio. kroner før skat er vendt til et underskud på 9,2 mio. kroner hos virksomheden, der producerer træbaserede produkter til byggeriet.
Som det var tilfældet for mange andre leverandører til byggeriet blev 2009 et vanskeligt år for Roust Spær.

Det netop offentliggjorte årsregnskab vidner om et fald i bruttoresultatet fra 17,35 til 2,67 mio. kroner, og det har medført et underskud på 9,2 mio. kroner før skat.

Ledelsen betegner resultatet som utilfredsstillende og forklarer udviklingen med den betydelige nedgang i byggeaktiviteterne i Danmark.

Som følge af underskuddet er der arbejdet intenst på at øge salget og tilpasse omkostningerne til et lavere aktivitetsniveau. Det skal være med til at sikre ” en væsentlig forbedring i selskabets indtjening ”:

- Ikke alle disse tiltag når at slå igennem i 2010, hvorfor der også i indeværende år budgetteres med et mindre underskud, således selskabet først i 2011 for alvor får gavn af ændringerne, lyder det fra ledelsen.

Om virksomheden
Roust Spær A/S er grundlagt i 1925 og er i dag en ordreproducerende virksomhed, der omfatter traditionel savværksdrift, trætørring, høvleri samt produktion af tagspær, vægelementer, tagelementer og færdige kviste.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093