23948sdkhjf

Endnu en international pris til Sanistål

Denne gang er det selskabets lagerstyrings- og optimeringskoncept til industrivirksomheder, der hædres.

For en uge siden vandt Sanistål Umbraco Award i kategorien Best Technical Solution. 

Nu har mange års arbejde med at udvikle specialiserede løsninger igen båret frugt. 

Sanistål har netop fået tildelt prisen ”International Partner of the Year 2017” for konceptet StockMaster, der er et lagerstyrings- og optimeringskoncept til industrivirksomheder.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Øger forretning
Prisen blev uddelt ved en konference i Atlanta, som blev afholdt af det amerikanske brand CribMaster, der er en del af Stanley Black & Decker.

CribMaster sælger lagerstyringsløsninger til industrien og blandt andet også industriautomater som Saniståls StockMaster.

- StockMaster er en stor succes, og Sanistål har øget deres forretning hos os med omkring 300 procent sidste år, hvilket jo er fantastisk, men derudover bruger Sanistål vendingautomaterne på en ganske unik måde sammenlignet med andre af vores samarbejdspartnere, siger salgsdirektør på det europæiske marked Chris Magson om hvorfor det netop var Sanistål, der løb med prisen.

 Bedst af 12
Tre priser blev uddelt ved konferencen, og der var 12 internationale distributører i Saniståls kategori.

I Sanistål glæder salgschef Jesper Batsberg sig over den anerkendelse, som prisen fra CribMaster er et udtryk for.

- Vi har arbejdet meget professionelt med udviklingen af StockMaster og har rigtig stor erfaring på vendingmarkedet. Vi var de første i Danmark til at udvikle et koncept, hvor vi bruger vendingautomaterne til at tage en dialog med vores kunder om deres forretning, så vi kan være med til at optimere den. Derfor er det helt klart et skulderklap, når CribMaster anerkender vores måde at arbejde på, siger Jesper Batsberg, salgschef i Sanistål.  

/mbbp

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094