23948sdkhjf

Nyt distributionscenter skal håndtere 2.000 daglige ordrer

Stark styrker logistikken med 8.000 nyrenoverede kvadratmeter tæt på den østjyske motorvej.

I anden uge af juni blev den første ordre sendt afsted fra Starks nye distributionscenter for butiksvarer.

Centeret omfatter i alt 8.000 kvadratmeter, og med sin placering ved motorvej E45 i Vejle udgør det et vigtigt led i den igangværende udvidelse af Starks logistik-setup.

- Vi har en klar ambition om at udbygge positionen som førende leverandør af byggematerialer, rådgivning og services. Her er det helt afgørende at kunne tilbyde hurtig respons og levering over hele landet i takt med udviklingen i kundernes behov. Derfor har vi valgt at investere i nye faciliteter, der bidrager til at gøre hverdagen nemmere for kunderne., siger adm. direktør i Stark, Britta K. Stenholt.

Siden april har håndværkerne arbejdet på at renovere den tidligere lagerbygning nord for Vejle, som blandt andet har fået nyt tag, gulve, isolering, varme- og el-installationer.

Det nye distributionscenter er dimensioneret og bemandet til at skulle behandle op til 2.000 ordrer fra hele landet på daglig basis. Indtil videre håndteres omkring 5.000 varenumre inden for lette butiksvarer fra omkring 40 leverandører. Frem mod oktober er det planen at udvide sortimentet til op mod 20.000 faste varenumre.

- Investeringen i centeret er et væsentligt bidrag til at sikre kunderne hurtigere adgang til langt flere varer, så de sparer tid, siger Britta K. Stenholt.

Åbningen af det nye distributionscenter sker i forlængelse af en lang række øvrige investeringer. I indeværende år har Stark blandt andet lanceret en døgnåben kundetelefon, opgraderet sit døgnåbne byggemarked Stark City 24-7 på Fragtvej i København og åbnet en 1.200 kvadratmeter stor håndværkerforretning i Roskilde Ø.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109