23948sdkhjf

Byggefirma sælger fra: Overvældet af egen succes

Egenudviklet gipspladevogn blev en efterspurgt vare – nu er rettighederne solgt.

Da Arbejdstilsynet i 2007 pålagde skærpede krav omkring manuelle træk og skub, følte BGB sig tvunget til at finde en ny metode til håndtering af gipsplader.

Tømrer- og snedkerfirmaet med base i Skive og Ishøj kunne ikke finde en tilfredsstillende løsning på markedet og valgte derfor at udvikle sin egen i samarbejde med N. Graversen Metalvarefabrik.

Resultatet blev gipspladevognen Flexmover og vandt hurtigt sin udbredelse på markedet, ikke mindst i og omkring København.

Men det har aldrig været meningen, at BGB skulle sælge gipspladevogne. Tømrer- og snedkervirksomheden ønsker at fokusere på sin kerneforretning, og derfor er rettighederne til Flexmover solgt til AL-Lift i Lemvig.

Her har indehaver Allan Laursen store forventninger til sin nye investering:

- På nogle ganske få år er der solgt mere end 150 vogne, alene ved at snakken er gået fra mund til mund. Flexmover har i den grad vundet udbredelse og er i dag et næsten uundværligt ’værktøj’ i arbejdet på de specielt større byggepladser, siger han.

Det er i øvrigt første gang, at AL-Lift overtager en anden virksomhed:

- Normalt udvikler vi selv de produkter, vi kan se, at der er behov for, så det er spændende at prøve at overtage en virksomhed, som har et godt produkt i forvejen. Derfor er det også med en stor portion ydmyghed, vi går til opgaven, men vi håber og tror på, at vi kan levere et lige så godt produkt til markedet, som BGB har gjort indtil nu, siger Allan Laursen.

Det er godt tre uger siden, at AL-Lift overtog rettighederne til produktionen af Flexmover, og Lemvig-virksomheden har allerede solgt over 70 vogne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125