23948sdkhjf

SHL skal transformere Fisketorvet

Shoppingcentret i centrum af København står foran en udvidelse på op mod 47.000 kvadratmeter.

Direkte adgang til og fra den nye metro, grønne områder, forskønnede facader og et større udbud af butikker, restauranter og oplevelser.

Det er alt sammen en del af den nye plan for udvidelsen af Fisketorvet, der forventes at stå klar i 2023.

Schmidt Hammer Lassen Architects skal stå i spidsen for den kommende transformation i samarbejde med landskabsarkitekterne SLA og de rådgivende ingeniører Midtconsult.

- Vi har lagt fokus på at åbne Fisketorvet op skabe en god kobling mellem den ellers lidt introverte bygning og den levende by, der med tiden har omfavnet området. Det gør vi bl.a. ved at tilføje programmerede byrum, der skaber nye opholdsmuligheder for byens fodgængere og cyklister, siger Senior Partner Kristian Ahlmark fra Schmidt Hammer Lassen.

Udvidelsen er planlagt med en direkte integration af den nye metrostation, der skal stå færdig i 2023 og vil give plads til yderligere 15.000 m2 restauranter, oplevelser og butikker.

Herudover undersøges muligheden for at udvikle 32.000 m2 til andre virksomheder. Det er også planlagt at øge antallet af parkeringsplader til både biler og særligt cykler.

Bygherre på projektet er Unibail-Rodamco.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111