23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Bygma og Ejendomstorvet.dk

Bygma
Henning Christensen, fililalchef i Bygma Hirtshals, kan fejre 40 års jubilæum 1. juli. Henning Christensen startede som elev i PH Trælast som 17-årig og har siden været igennem de fleste af funktionerne i en blandet trælasthandel.

I 2000 blev der bygget ny forretning i Hirtshals; hvor Henning Christensen blev ansat som leder af trælastafdelingen. Året efter blev forretningen købt af Bygma, og for otte år siden blev han udnævnt til filialchef for Bygma Hirtshals.

Allan Boysen, sælger i Bygma Silkeborg, kan fejre 40 års jubilæum 1. juli.

Allan Boysen startede på sin læreplads i håndværkerbutikken i Østergade i Silkeborg i 1977. Virksomheden flyttede senere til nye, moderne lokaler på Nørrevænget og blev indlemmet i Bygma Gruppen.

I dag er Bygma Silkeborg et stort moderne byggecenter med tæt på 40 medarbejdere. 
 
Ejendomstorvet.dk 
Mikkel Søby, 53 år, uddannet ejendomsmægler og indehaver af Home Erhverv i Helsingør og Hillerød, er ny bestyrelsesformand for Ejendomstorvet.dk, som er ejet af landets ejendomsmæglere og dermed "søster" til Boligsiden.dk.

Siden 2010 har Mikkel Søby ejet først en, siden to Home-erhvervscentre, og i 2014 kom han i bestyrelsen for Danmarks største portal for erhvervslokaler med aktuelt godt 10.000 udbudte lejemål og erhvervsejendomme udbudt. På et bestyrelsesmøde er han netop udpeget som formand for portalen.

Den nye formand har tidligere været i mæglerfirmaet RED og byggeudvikleren Skanska. Før skiftet til ejendomsbranchen levede han af musik - som musiker, som pladeproducent og som manager for blandt andre Thomas Helmig og D.A.D. Og han spiller fortsat selv med bandet Beverly Hills Orchestra.

Mikkel Søby afløser Robert Neble Larsen, som var adm. direktør for EDC Erhverv Poul Erik Bech, men har forladt ejendomsmæglerbranchen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111