23948sdkhjf

Stor renoveringsopgave til NCC

Københavnerejendom skal ombygges for 100 mio. kroner.

Holmens Kanal 20 i København, bedre kendt som ”Overformynderiet”, skal renoveres indvendigt.

Totalentreprisen, der løber op i 100 mio. kroner, er lagt i hænderne på NCC Danmark i samarbejde med Rørbæk og Møller Arkitekter og Rambøll.

Renoveringsarbejdet går i gang i denne uge og bliver fremtidig base for Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet, som flytter ind, når NCC har afsluttet opgaven i august næste år.

En af de store udfordringer for håndværkerne bliver den trange plads og de svære adgangsforhold, fortæller Dennis Nielsen, som er direktør for Energirenovering i NCC Danmark.

Over 10.000 kvadratmeter gulve og 10.000 kvadratmeter loftsplader skal transporteres igennem en 2,5 meter bred port. Der skal også bugseres kraner ind i bygningen, og der kommer til at arbejde 70-80 mand, når renoveringen er på sit højeste.

- Det er en voldsom kompleks og logistisk udfordrende opgave, hvor vi bringer vores erfaringer fra tidligere projekter i spil, siger Dennis Nielsen.

Renoveringen omfatter ombygning, modernisering og istandsættelse af de eksisterende kontorfaciliteter samt etablering af kontor- og mødefaciliteter og nye ministerfaciliteter. Hertil kommer nye tekniske installationer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141