23948sdkhjf

Confac har taget første spadestik til ny afdeling

Confac har nu sat gang i byggeriet af en ny produktionshal, som vil fordoble betonelementfabrikkens produktionskapacitet.

Som tidligere beskrevet her på Building Supply, markerer betonelementfabrikken Confac sit 10 års jubilæum næste år med en udbygning af fabrikken i Randers.

Nu har virksomheden så taget det første spadestik til den nye produktionshal, som, når den står færdig, vil fordoble virksomhedens produktionskapacitet og blive arbejdsplads for omkring 50 nye medarbejdere.

Det skriver Randers Amtavis.

Allerede ved grundlæggelsen i 2008 var det en del af strategien, at fabrikken skulle forberedes til udvidelse. Og det tidspunkt er altså kommet nu. 

- Faktisk har vi indtil nu kørt på halv kraft, for fabrikken er fra starten designet med henblik på en fordobling af produktionsanlægget, og med udvidelsen realiserer vi en strategisk principbeslutning, der indgik i vores oprindelige vision for virksomhedens udvikling, lød det blandt andet fra administrerende direktør Erling Holm i en pressemeddelelse tidligere på året.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109