23948sdkhjf

Mobilhouse udvider og ekspanderer

Fredericia-virksomheden satser på sjællandsk vækst med overtagelsen af Just Pavillons tidligere adresse i Bjæverskov.

Siden 1961 har Mobilhouse baseret sin forretning på produktion, salg og udlejning af skurvogne og pavilloner, og Fredericia-virksomheden vil i de kommende år opruste yderligere på området parallelt med en satsning på byggeri af midlertidige studieboliger.

På hjemmebanen i Fredericia tager virksomheden til foråret en ny produktionsbygning i brug i Prins Georgs Kvarter, hvorefter den eksisterende produktion på Amerikavej omdannes til klargøringsplads. Og på Sjælland har Mobilhouse indgået en lejeaftale på Just Pavillons tidligere grund ved E20-motorvejen i Bjæverskov mellem Ringsted og Køge.

- En stor del af byggeriet i Danmark sker på Sjælland, hvor vi hidtil har holdt til på en lidt hengemt adresse i Køge. Men vi satser voldsomt på sjællandsk vækst i de kommende år og har både brug for mere plads og bedre synlighed, siger administrerende direktør Benny Møller.

Adressen i Bjæverskov kommer til at indeholde både udstilling, mødelokaler, klargøringshaller og udendørs lager. Samlet set udvider Mobilhouse sin kapacitet med 20.000 kvadratmeter.

- Vi har en række attraktive produkter både i Mobilhouse og vores søsterselskab EasyWagon, som vi nu får mulighed for at præsentere og markedsføre bedre til vore sjællandske kunder, siger Benny Møller.

Mobilhouse, der indtil 2015 hed Fredericia Skurvogne, overtager adressen i Bjæverskov pr. 1. december 2017. Det nuværende lejemål i Køge vil dog stadig indgå i forretningen og vil således ikke blive afhændet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125