23948sdkhjf

Sønderborg klar til butikscenter på 55.000 m²

Pt. er det kun byggetilladelsen, der mangler, og Braaten+Pedersen, der står for udvikling af centret, har allerede flere lejere på plads. Byggeriet ventes i gang til februar.
I november i fjor offentliggjorde bygherren A. Enggaard A/S, at første spadestik til citycentret ”Borgen” i Sønderborg var meget tæt på og formentlig kunne tages i 2010.

Den tidsplan har siden vist sig ikke at holde, men nu er projektet så fremskredent, at byggeriet ventes indledt til februar.

Ifølge Magasinet Ejendom er lokalplanen på plads, og nu venter man blot på byggetilladelsen til bycentret, der kommer til at bestå af cirka 20.000 m² butikker samt kontor, boliger og 600 parkeringspladser.

Klar til konkret dialog
Udvikleren af centret, Braaten+Pedersen, har allerede aftaler på plads med H&M, BR Legetøj, Monki, Kvickly, Inspiration og Sportmaster. Og med byggestart ventende lige om hjørnet kan man nu gå i konkret dialog med potentielle lejere til resten af de 50-60 lejemål:

- Med udmeldingen om den kommende byggestart kan vi nu sende et klart budskab til fremsynede detailhandlere om, at centret rent faktisk bliver til noget og dermed også indlede en mere konkret dialog om de små og mellemstore butikker, siger adm. direktør Mogens Pedersen til Magasinet Ejendom.

Åbning ultimo 2013
Byggeriet af ”Borgen” medfører, at en række eksisterende bygninger i området rives ned. Blandt disse er et Kvickly-varehus, som benytter de næste 3-4 måneder til at afvikle sine aktiviteter.

Herefter venter den endelige projektering frem mod byggestart, som altså efter planen finder sted i februar 2011. Det forventes, at ”Borgen” kan åbne ultimo september 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093