23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras og Orbicon

Niras
Morten Lauge Pedersen er ansat som chefkonsulent i Niras’ afdeling i Aarhus.

Han kommer fra en stilling som lektor i Naturgeografi på Institut for Byggeri og Anlæg ved Aalborg Universitet. Både i regi af AAU og DMU samt på EU-plan har Morten deltaget i forskningsprojekter vedr. bekæmpelsesmidler.

Som uddannet cand.scient i Naturgeografi og ph.d. i vandløbsøkologi skal 46-årige Morten Lauge Pedersen være med til at skabe endnu mere synergi og vækst for Niras’ vandløbsrådgivning på tværs af geografi og fagligheder.

Han kan booste det enorme stykke arbejde, vore vandløbsfolk allerede gør, i kraft af sit gode netværk blandt kommuner, forsyninger og universiteter.

Orbicon
Orbicon har ansat to nye medarbejdere.

Karsten Harald Bonde Jensen er ansat som projektchef hos Orbicon i afdelingen for Byggeri på virksomhedens kontor i Aarhus.

Han er 37 år, er uddannet el-installatør og har yderligere taget en MBA i ledelse. Karsten Harald Bonde Jensen kommer fra en tidligere ansættelse hos Rambøll, hvor arbejdsopgaverne omfattede bygherrerådgivning, fagledelse, projektledelse, engineering management og pharma project management.

Hos Orbicon skal han fokusere på bygherrerådgivning, gruppeledelse, projektledelse og udviklingen af denne i Orbicon. Her skal han blandt andet arbejde med den store udbygning af Arena Randers. Karsten Harald Bonde Jensen er gift, har et barn og er bosat i Silkeborg.

29-årige Kasper Niebe Elmholdt er ansat som konstruktionsingeniør hos Orbicon på virksomhedens kontor i Aarhus. Han er uddannet civilingeniør ved Aarhus Universitet og kommer fra en tidligere ansættelse hos ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S.

Kasper Niebe Elmholdts fokusområde er konstruktionsanalyse og -optimering, så hos Orbicon omfatter hans arbejdsopgaver konstruktionsdesign, pladsstøbt beton, betonelementbyggeri, stålkonstruktioner, trækonstruktioner og murværkskonstruktioner. Han har blandt andet arbejdet med Låsby Søpark og testbænke til vindmølleindustrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112