23948sdkhjf

Tegnestueledere bliver partnere

Som led i omdannelsen til et A/S har Schønherr gjort Nina Jensen og Rikke Juul Gram til medejere af virksomheden, der arbejder med by- og landskabsarkitektur.
Nina Jensen og Rikke Juul Gram er tegnestueledere i henholdsvis København og Århus, og partnerskabet er konsekvens af et mangeårigt succesfuldt samarbejde:

- Optagelsen af Nina Jensen og Rikke Juul Gram som partnere sikrer, at Schønherr kan fastholde den tillid, vi nyder hos vores samarbejdspartnere, og at vi til stadighed udfordrer og udbygger det høje faglige ambitionsniveau, som vi er kendt for, siger grundlægger Torben Schønherr.

Optagelsen af de to nye partnere fejres ved receptioner på Schønherrs tegnerstuer i København den 20. januar og i Århus den 27. januar.

Om virksomheden
Schønherr er grundlagt i 1984 og beskæftiger 43 medarbejdere, der løser opgaver inden for by- og landskabsplanlægning, bybygning, infrastruktur, procesudvikling og kunststrategier.

Aktuelt er firmaet involveret i en lang række projekter; herunder landskabsplanlægning ved Femern-forbindelsen, planlægning af Nordhavnsvej i København, udbygningen af universitetshospitalet i Århus og nytænkning af Marmormolen i Københavns Havn.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125