23948sdkhjf

Hjem A/S er gået konkurs

Den midtjyske producent af færdighuse har indgivet konkursbegæring efter et nyt millionunderskud. Der arbejdes nu på et nyt setup, som kan redde nogle af de 65 arbejdspladser.
Hjem A/S kom i 2009 ud med et nettounderskud på 17,9 mio. kroner, og ifølge dagbladet Børsen styrer selskabet i år mod et nyt underskud – denne gang på omkring 22 mio. kroner:

- Vi kan ikke få økonomi i selskabet. Sidste vinter var lang og hård, men egentlig var ordreindgangen i først halvår ok. Vi har bare ikke kunnet styre arbejdet uden for fabrikken, så omkostningerne er løbet fra os, forklarer stifter og hovedaktionær Knud Troelsen.

Knud Troelsen, der især er kendt som manden bag Kvik Køkkener, forventer dog, at det kan lade sig gøre at genrejse aktiviteterne i det nye år. Det vil i givet fald være i et nyt setup; bl.a. med Industri Udvikling, der siden i fjor har været investor i selskabet.

Brænder for konceptet
Hjem A/S er stiftet i 2002 og har produceret færdighuse på en fabrik i Hammerum ved Herning.

Knud Troelsen står selv til at tabe et tocifret millionbeløb ved konkursen, og om han er med blandt investorerne i en eventuel ny konstruktion er endnu uvist:

- Alle er enige om, at vi har et godt produkt og Danmarks mest rationelle produktion. Udfordringen er at få et jævnt flow og en stærk styring. Det har vi ikke formået hidtil. Jeg er nok blevet ved for længe, men jeg brænder virkelig for dette koncept, og derfor smerter det også, at det går sådan, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079