23948sdkhjf

Stor interesse for konkursbo

Davidsen Partnere gik konkurs kort før jul, og nu er de første dele af koncernen solgt videre til andre entreprenører.
Blandt køberne er HedeDanmark, som har overtaget Davidsen Partneres aktiviteter inden for gartner- og vintertjeneste.

Området står for en årlig omsætning på ca. 10 mio. kroner, og handlen omfatter medarbejdere, kunder og driftsmateriel fra afdelingen, der primært har været fokuseret i området omkring Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart:

- Landsdækkende virksomheder ønsker landsdækkende samarbejdspartnere, og internt betyder overtagelsen, at HedeDanmark kan opnå en række stordriftsfordele, som på både kort og lang sigt er med til at øge vores konkurrenceevne, siger adm. direktør Carsten With Thygesen fra HedeDanmark om baggrunden for købet.

Mange vil gøre en god handel
Ifølge dagbladet Børsen er der generelt stor travlhed hos kurator i disse dage. Mandag lagde godt et dusin entreprenører vejen forbi Davidsen Partneres hovedsæde i Fredericia for at give bud på mindre dele af koncernen, og tirsdag fortsætter forhandlingerne.

Angiveligt er det især højprofilprojekter som skole- og vejbyggerier, der er rift om:

- Der er overraskende mange, og det skyldes nok en blanding af, at der er mange, der mangler noget at lave, mens andre kommer for at gøre en god handel. Det sidste er svært, når der kommer så mange bud, siger Lars Bonderup Bjørn, som i december 2010 tiltrådte som adm. direktør i Davidsen Partnere.

Udover gartner- og vintertjenesten er det lykkedes at sælge en division, der arbejder med kabellægning, fibernet mv. Det fremgår ikke, hvem køberen er.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093