Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal Metal NO Metal SE Detail Transport Træ/Møbler Overblik
 

Vilhelm Lauritzen vinder ambassade-byggeri i New Delhi

- Af Rasmus Gregersen

Udenrigsministeriet har netop udpeget det vindende team i konkurrencen om et nyt kancelli til den danske ambassade i New Delhi.

Sammen med V.V. Architects og EKJ Rådgivende Ingeniører har Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA) netop vundet konkurrencen om et nyt byggeri ved den danske ambassade i New Delhi.

Projektet omfatter et nyt kancelli med visumafdeling, en inkubatorafdeling samt mulighed for at huse et andet lands kancelli.

Derudover indeholder projektet et antal medarbejderboliger, og i alt er der tale om et byggeri på godt 3.500 m² + parkeringskælder og showroom.

Læs også: Visionært vandhus afsløret i Køge

Vinderforslaget er et fleksibelt bygningskompleks i et nordisk tidløst design med hovedvægt på to aspekter; sikkerhed og bæredygtighed.

Læs også: Vilhelm Lauritzen bliver arkitekt på milliardbyggeri

Sikkerhedsmæssigt er bygningen designet ud fra gældende danske og indiske standarder og retningslinjer for både jordskævls- og terrorsikring. I forhold til bæredygtighed er elementer som solceller og automatiserede el-installationer integreret i forslaget.

VLA har tidligere stået bag opførelsen af en fælles dansk, norsk og islandsk ambassade i Maputo, Mozambique. Desuden projekterede arkitekt Vilhelm Lauritzen i 1960 den danske ambassade i Washington DC, USA.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 24.313 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleLokalnyheder - Hele landet Ændre område
Se alleMedlemmernes egne nyheder

Temadag: Lys og belysning 2015

5. marts 2015 14:25
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Nu sættes der for alvor fokus på lys, lyskilder, armaturer, e­nergief­fekti­vitet og e­nergi­bespa­relser ved renovering og nyinstallation ved anvendelse af ...

Sidste chance for at få en plads til Hartmanns Academy 2015

5. marts 2015 12:32
Hartmanns A/S

Der er få pladser tilbage til Hartmanns Academy 2015 i København og Horsens. I år sætter Hartmanns Academy fokus på, hvilke nye krav der stilles til lederne her i tiden efter krisen.

Ins­titu­tions­bygge­ri i vækst sætter spor hos Give Stålspær A/S

5. marts 2015 13:56
Give Stålspær A/S

Dansk Byggeri har netop udgivet en rapport for 2014 med de nyeste tal inden for byggeri.

5. marts 2015
4. marts 2015