Byggeri Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  
 

Vilhelm Lauritzen vinder ambassade-byggeri i New Delhi

- Af Rasmus Gregersen

Udenrigsministeriet har netop udpeget det vindende team i konkurrencen om et nyt kancelli til den danske ambassade i New Delhi.

Sammen med V.V. Architects og EKJ Rådgivende Ingeniører har Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA) netop vundet konkurrencen om et nyt byggeri ved den danske ambassade i New Delhi.

Projektet omfatter et nyt kancelli med visumafdeling, en inkubatorafdeling samt mulighed for at huse et andet lands kancelli.

Derudover indeholder projektet et antal medarbejderboliger, og i alt er der tale om et byggeri på godt 3.500 m² + parkeringskælder og showroom.

Læs også: Visionært vandhus afsløret i Køge

Vinderforslaget er et fleksibelt bygningskompleks i et nordisk tidløst design med hovedvægt på to aspekter; sikkerhed og bæredygtighed.

Læs også: Vilhelm Lauritzen bliver arkitekt på milliardbyggeri

Sikkerhedsmæssigt er bygningen designet ud fra gældende danske og indiske standarder og retningslinjer for både jordskævls- og terrorsikring. I forhold til bæredygtighed er elementer som solceller og automatiserede el-installationer integreret i forslaget.

VLA har tidligere stået bag opførelsen af en fælles dansk, norsk og islandsk ambassade i Maputo, Mozambique. Desuden projekterede arkitekt Vilhelm Lauritzen i 1960 den danske ambassade i Washington DC, USA.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 23.219 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:
Har din virksomhed lærlinge?
Kommentarer (0) | Se tidligere

Lidegaard erkender fejl i alt for dyr solcellesag

18. september 2014 10:55

3 kommentar(er) Lovgivningssjusk kan medføre en merregning på 4,2 mia. kr. til solceller, konkluderer Rigsrevisionen, der med sin rapport retter en skarp kritik mod den tidligere klima- og energiminister. En kritik som Martin Lidegaard tager til sig og beklager.

Byggebranchen vil tage større samfundsansvar

18. september 2014 10:03

Nyt charter skal bidrage til bedre arbejdsforhold, bæredygtighed, samarbejde og interessentdialog i den ca. 200 mia. kr. store ejendoms-, bygge- og anlægsbranche i Danmark.

Bortfaldet præmieordning koster lærepladser

18. september 2014 09:29

Hver anden SMV'er tager færre lærlinge, efter at præmie- og bonusordningen er bortfaldet. Det viser en ny undersøgelse fra HåndværksrådetSe alleLokalnyheder - Hele landet Ændre område

Messe vil fange boligejerne

18. september 2014 13:55

Kulturcenter Limfjord i Skive slår dørene op til en Bolig- og Energimesse, der kan være en kærkommen inspiration for boligejerne, som går med energieffektiviseringstanker.

Hurtigt arbejde på Vestfyn

18. september 2014 14:00

Tredje spor på Den Fynske Motorvej mellem Nørre Aaby og Middelfart vindes den 6. oktober, flere måneder tidligere end planlagt.

Rejsegilde på Gudenå Hospice

18. september 2014 13:15

Det kommende Gudenå Hospice rejser sig i Brædstrup. Mandag eftermiddag, den 15. september, blev der holdt officielt rejsegilde på byggeriet, der efter planen står klar den 1. april med 9 pladser.

Nyt teater på vej i Holbæk

18. september 2014 10:21

Overvejelser om opførelsen af et nyt multi-teaterhus på Holbæk Havn til blandt andet Holbæk Teater, som står foran en dyr renovering af de nuværende bygninger.

Vinder fundet til Svendborgs nye retsbygning

18. september 2014 10:08

Bygningsstyrelsen har i samråd med Domstolsstyrelsen og Retten i Svendborg nu udvalgt et vinderprojekt til at opføre et nyt tinghus i Svendborg som et OPP-projekt.

Byggedirektør: Noget af det bedste i 25 år

18. september 2014 09:50

Kun seks måneder efter første spadestik kunne Sydkystens Boligselskab fejre rejsegilde for deres nye boligafdeling i Ishøj, 31 familieboliger med udsigt over Køge Bugt.

Stadionprojekt bliver pakkeløsning

18. september 2014 09:00

Opførelsen af Jysk Park, Silkeborgs kommende stadion, bliver opdelt i udbudspakker med fag- og storentrepriser, lyder det fra politikerne i Silkeborg.

Byudvikling skydes i gang med ny trafikterminal

18. september 2014 08:20

En ny trafikterminal i Frederikshavn skal åbne byen og dermed sparke gang i byudviklingen, lyder det fra rådhuset, hvorfra der netop er sendt en lokalplan for terminaludbygningen i høring.

Syv etagers p-hus på vej i Lyngby

17. september 2014 15:01

Kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk ser positivt på Nordea Ejendommes ønske om at opføre et parkeringshus i seks-syv etager ved Hollandsvej i Lyngby. Lokalplan nu sendt i høring.

Ja til 6.000 m² hoteludvidelse på Vestfyn

18. september 2014 07:00

Middelfart byråd har vedtaget en ny lokalplan for en udbygning af Fjelsted Skov Kros kursusfaciliteter og hotelkapacitet endeligt.

Se alleMedlemmernes egne nyheder

Q-Construction opfører ny etageejendom

18. september 2014 14:47
Q Construction A/S

Q-Construction opfører ny etageejendom på Nørrebro i København i to­talent­repri­se.

Har du ikke fundet drømme jobbet endnu?

18. september 2014 13:06
Profilpartners ApS

Så giv ikke op, men kontakt Profilpartners!

Attraktive nyheder til de danske el­-instal­latø­rer og byggebranchen

18. september 2014 13:28
Business Partner Nordic

Tyske f-tronic præsenterer i år mere end 90 attraktive nyheder til den danske el-branche og til deres kunder i byggebranchen, bl.a.TIE – Termisk Isole ...

17. september 2014
16. september 2014