Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

Vilhelm Lauritzen vinder ambassade-byggeri i New Delhi

- Af Rasmus Gregersen

Udenrigsministeriet har netop udpeget det vindende team i konkurrencen om et nyt kancelli til den danske ambassade i New Delhi.

Sammen med V.V. Architects og EKJ Rådgivende Ingeniører har Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA) netop vundet konkurrencen om et nyt byggeri ved den danske ambassade i New Delhi.

Projektet omfatter et nyt kancelli med visumafdeling, en inkubatorafdeling samt mulighed for at huse et andet lands kancelli.

Derudover indeholder projektet et antal medarbejderboliger, og i alt er der tale om et byggeri på godt 3.500 m² + parkeringskælder og showroom.

Læs også: Visionært vandhus afsløret i Køge

Vinderforslaget er et fleksibelt bygningskompleks i et nordisk tidløst design med hovedvægt på to aspekter; sikkerhed og bæredygtighed.

Læs også: Vilhelm Lauritzen bliver arkitekt på milliardbyggeri

Sikkerhedsmæssigt er bygningen designet ud fra gældende danske og indiske standarder og retningslinjer for både jordskævls- og terrorsikring. I forhold til bæredygtighed er elementer som solceller og automatiserede el-installationer integreret i forslaget.

VLA har tidligere stået bag opførelsen af en fælles dansk, norsk og islandsk ambassade i Maputo, Mozambique. Desuden projekterede arkitekt Vilhelm Lauritzen i 1960 den danske ambassade i Washington DC, USA.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 23.746 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleLokalnyheder - Hele landet Ændre område

SIB Byggeri bag 45 ejerlejligheder i Sønderborg

28. november 2014 10:06

SIB Byggeri opfører tre huse med i alt 45 ejerlejligheder på den gamle Teknikum-grund i Sønderborg. Med på projektet er ingeniørfirmaet Sloth Møller og arkitekterne Blaavand & Hansson.

Ny lokalplan skal sælge erhvervsgrunde

28. november 2014 09:42

Det går trægt med grundsalget i industriområdet ved Lene Haus Vej i Ikast. Nu arbejder byrådet på at ændre lokalplanen for området i håbet om at booste salget.

Jyske Aas-projekt klar til sommer

28. november 2014 09:21

Aktører går i gang efter nytår - arbejde begynder til foråret

Byggefirma giver rabat til børnefamilier

28. november 2014 07:10

Nordvestjyske Sennels Entreprenør og Maskinstation tager uortodokse metoder i brug for at tiltrække købere til Sennels. Ved køb af grund gives rabat til børnefamilier.

Learnmark Horsens kårer årets læreplads 2014

28. november 2014 07:10

Hansen & Iversen Tømrer- og Snedkerforretning ApS ved Per Andersen er kåret til Årets læreplads 2014 inden for de tekniske erhvervsuddannelser i Learnmark Horsens’ lokalområde.

Sådan ser lejeboligerne ud

27. november 2014 10:30

Arkitekterne bag det kommende byggeri i Nørhalne har udarbejdet 3D-tegning af byggeriet

Første spadestik til nyt vartegn i Stevns Kommune

27. november 2014 10:19

Ved Stevns Kridtbrud er man netop gået i gang med at bygge et særligt pejlemærke. Norrøn Arkitekter har slået stregerne til pejlemærket.

Slagelse gør byggesager gebyrfri

28. november 2014 09:10

Fra 1. januar bliver det gratis at få en byggetilladelse i Slagelse Kommune. Byrådet besluttede mandag aften at droppe gebyrerne på alle byggesager i hele 2015.

Den gamle Falckgrund skal huse unge og offshorefolk

28. november 2014 07:00

Fagforeningen Det Faglige Hus har købt den gamle Falck-grund i Esbjerg. Her skal bygges ungdomsboliger og hotellejligheder til offshoresektorens folk.

Kurven knækket i Aarhus: Puklen af byggesager bliver mindre

27. november 2014 09:49

For første gang i ti år afgør Aarhus Kommune flere byggesager end kommunen modtager. Pr. 1. januar 2015 kommer byggesagsafdelingen takket være flere ansatte op i et højere gear, og dermed er den negative udvikling vendt.

Se alleMedlemmernes egne nyheder

Afskaf pa­pirti­mesed­lerne og spar tid i ad­minist­ratio­nen

28. november 2014 12:07
Lessor A/S

Med LESSOR-Portalen kan I afskaffe registreringen af timer på papir og spare rigtig meget administrativ tid. Læs hvordan Tscherning har opnået store fordele!

Sidste chance for at tilmelde dig Murværksdag!

28. november 2014 10:50
Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Hør, hvordan murede facader kan energirenoveres uden at blive tykke og miste teglfacaden, oplev demonstration af nyudviklet koncept og hør, hvorfor mu ...

Vin­terfo­ranstalt­ninger

28. november 2014 11:24
HauCon A/S

Er du klar til vinteren? HauCon er lagerførende i en lang række vin­terfo­ranstalt­ninger af forskellige typer, så vi bedst muligt kan dække dine behov.

28. november 2014
27. november 2014