23948sdkhjf

Nu bliver møbelfabrik til boligkvarter

Med HHM som entreprenør igangsætter Dades et nyt projekt i Gladsaxe med familieboliger, butikker og cafeer.

Den grund, som tidligere husede Søborg Møbelfabrik i Gladsaxe, vil i foråret 2020 være udviklet til et nyt byområde med boliger, butikker og caféer.

Det er ejendomsselskabet Dades, der står bag projektet på Gladsaxevej, som omfatter nybyggeri af 184 lejeboliger fordelt på 19.000 kvadratmeter i 4-8 etager.

Alle lejligheder får altan eller terrasse, og bygningerne samles omkring et stort grønt fællesareal. Der etableres endvidere parkeringspladser i forbindelse med byggeriet.

- Møbelfabrikken bliver et nyt, attraktivt område i Gladsaxe med både bolig og erhverv. Vi glæder os til at komme i gang med byggeriet, der ligger helt i tråd med vores strategi om at opføre flere familievenlige boliger i Storkøbenhavn og udvalgte byer, siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades, i en pressemeddelelse.

Det er godt halvandet år siden, at Dades offentliggjorde planerne om at investere godt i en halv milliard kroner i den gamle møbelfabrik på basis af et projekt, som er udviklet af Sweco Architects og Lintrup & Norgart.

Hovedparten af de gamle fabriksbygninger er nu revet ned, mens den oprindelige hovedbygning er bevaret. Den indrettes til erhvervslejemål for mindre virksomheder samt butikker og cafeer i tilknytning til det nye boligområde.

Erhvervsarealerne ventes klar til udlejning i starten af 2019, mens de nye boliger vil være klar til udlejning i foråret 2020.

Dades har valgt HHM som entreprenør på projektet. De to parter samarbejder i forvejen om et projekt i Hillerød.

Læs meget mere om projektet og samarbejdet mellem Dades og HHM hos Licitationen - Byggeriets Dagblad (kræver abonnement):

HHM fortsætter samarbejde med ejendomsselskab

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203