23948sdkhjf

Caverion Danmark ansætter ny projektdirektør

45-årige Søren K. Overgaard har erfaring fra flere store entreprenørfirmaer og et af landets største sygehusbyggerier på cv’et.

Caverion har fået ny projektdirektør i Danmark.

Torsdag den 1. februar havde Søren K. Overgaard første arbejdsdag som ansvarlig for det forretningsområde, der arbejder med store teknikentrepriser.

Her er OPP og OPS et fokusområde for Caverion, der blandt andet lige nu arbejder på et 41.000 kvadratmeter stort kontorhus for Bygningsstyrelsen på Kalvebod Brygge i København samt Det Nye Universitetshospital (DNU) i Aarhus.

Søren K. Overgaard er 45 år og kommer fra en stilling som teknisk direktør hos Kaj Ove Madsen A/S. Han har desuden været byggechef på DNU, projektchef hos JFP og MT Højgaard og entreprise- og projektleder i NCC.

Han er uddannet diplomingeniør, har en HD i organisation og ledelse og er desuden uddannet kaptajn af reserven ved Ingeniørtropperne, hvor han dog ikke er aktiv længere.

- Caverion har en god og sund ordrebeholdning og dygtige medarbejdere, som gør det godt. Vi har et stærkt fundament at bygge på, og vi skal fortsætte med at gå den vej. Fra min tid som bygherre og totalentreprenør har jeg fået en række erfaringer, der gør, at jeg står stærkt i forhold til at støtte vores kunder. Jeg har stor erfaring i projektudførelse, og jeg ser frem til den ledelsesmæssige udfordring, siger Søren K. Overgaard.

Efter to år som del af en fælles norsk-dansk division blev Caverions danske forretning fra årsskiftet udskilt som et selvstændigt selskab under ledelse af administrerende direktør Michael Højgaard.

Caverion Danmark arbejder lige nu på flere store projekter. Foruden DNU og  kontorbyggeriet på Kalvebod Brygge er det blandt andet Mascots nye domicil i Silkeborg og Aarhus Kommunes kontorbyggeri i Gellerup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097