23948sdkhjf

Byggeri-messen indstifter særpris

Når Byggeri’18 i næste uge afholdes i Fredericia, vil Danske Byggecentre traditionen tro hædre nogle af branchens grønne frontløbere med Byggeriets Klimapriser.

Men i år nøjes arrangøren ikke med at uddele de sædvanlige tre priser; henholdsvis Byggeriets Klima-, Energi- og Miljøpris. Danske Byggecentre har nemlig valgt at indstifte en fjerde pris; Byggeriets Miljøpris - Særpris.

Den går til en virksomhed, som gennem innovativ produktudvikling både har øget virksomhedens konkurrenceevne og bidraget til et dokumenteret bedre arbejdsmiljø på byggepladsen.

- Med særprisen ønsker vi at skabe en debat om fysisk arbejdsmiljø og fremme udviklingen af løsninger, der både kan skabe et bedre og et mere sikkert arbejdsmiljø på byggepladsen. Det gode arbejdsmiljø skal hyldes, forklarer administrerende direktør Palle Thomsen fra Danske Byggecentre.

Skal blive bedre til at søge hjælp
Prisoverrækkelsen indledes tirsdag eftermiddag med et indlæg ved Carsten With Thygesen, formand for Markedsmodningsfonden og næstformand i Realdania. Han vil blandt andet give et indblik i, hvordan virksomheder byggebranchen kan hente støtte til at få innovative og bæredygtige produkter på markedet.

Byggeriet er en vigtig sektor for den danske økonomi, men trods et stort markedspotentiale kommer innovative danske virksomheder ikke altid ud over rampen.

- Byggebranchen skal derfor blive bedre til at række ud efter hjælp og sparring. For eksempel gennem initiativer som Markedsmodningsfonden, der kan være med til at medfinansiere test og tilpasning af virksomhedernes innovative prototyper hos potentielle kunder. Det kan være milliarder at værd, siger Carsten With Thygesen.

Byggeri’18 afholdes tirsdag, onsdag og torsdag i næste uge i Messe C i Fredericia. Messen har åbent dagligt fra 09.30 til 17.00. Prisoverrækkelsen finder sted tirsdag fra klokken 14.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Byggeri'18.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109