23948sdkhjf

Ny entreprenørvirksomhed i Fredericia

Syv tidligere medarbejdere fra det konkursramte Davidsen Partnere A/S starter ny entreprenørvirksomhed i Fredericia under navnet CJ Anlæg A/S.
CJ Anlæg A/S er navnet på et nyt entreprenørfirma, som kommer til at indgå i CJ Group. Firmaet får til huse i Erritsø Erhvervspark i Fredericia.

Medarbejderne, der også indgår i den ti mand store ejerkreds bag den nye virksomhed, kommer alle fra Davidsen Partnere’s tidligere Bygge & Anlægsafdeling.

De syv er Aksel Nissen, Peder Marius Jørgensen, Ulla E. Kristensen, Karsten Elnegaard, Karsten Thagaard, Jørn Erik Damm og Hans Jørgen Ebbesen, som er daglig leder:

-Vi har gennem mange år arbejdet tæt sammen, og derfor er det naturligt at fortsætte sammen som selvstændige. Med en gennemsnitsalder på 54 år har vi en bred entreprenørerfaring til at skabe en sund virksomhed, udtaler Hans Jørgen Ebbesen.

Storerfaring indenfor bredt felt af arbejdsopgaver
På trods af de svære vilkår i branchen fornemmer folkene bag det nystartede firma en positiv tendens. Med mange års erfaring i bagagen mener de, at grundlag er til stede for at udvikle en konkurrencedygtig virksomhed, der vil skabe nye arbejdspladser.

Medarbejderstaben har en bred erfaring inden for både jord-, kloak- og betonarbejder. Hertil kommer særlige kompetencer udover almindelige anlægsarbejder, indenfor vejbyggeri, brobygning, banearbejder, havnearbejder, telekommunikation samt arbejder på petrokemiske anlæg og indenfor energisektoren.

CJ Anlæg indgår i CJ Group, som har afdelinger i Padborg, Horsens, Aarhus - og nu altså også i Fredericia.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094