23948sdkhjf

Nu bygger Casa på Skudehavnen

Projekt til en kvart milliard rummer både leje- og ejerboliger i første række til vandet.

Mandag den 7. maj stak Casa, Lejerbo og Vejle Kommune spaden i jorden til et projekt med 17.500 kvadratmeter på Ibæk Strandvej i Vejle.

I alt godt 200 boliger – både lejligheder og rækkehuse – er på tegnebrættet i Strandgaderne, Fjordhusene og Strandparken, som Skudehavnens tre delområder er døbt.

- Skudehavnen bliver et område med boliger for alle; både hvad angår størrelsen samt, om man ønsker at leje eller eje. Der er stor diversitet i byggeriet, og materialerne passer rigtig fint til både de rekreative områder lige udenfor døren samt det maritime omkring fjorden, siger Morten Røjkjær, der er projektchef i Casa.

De første ni private rækkehuse skal efter planen stå klar til indflytning i medio 2019, mens de 54 Lejerbo-boliger udlejes fra efteråret 2019.

Inden Casa og Lejerbo kommer så langt, skal en eksisterende bebyggelse; det tidligere kompetencecenter Reva, dog nedrives. Herefter går udgravning til fundament samt pilotering i gang.  

Skudehavnen er tegnet af Erik Arkitekter og opføres på en 35.000 kvadratmeter stor grund, som Casa købte af Vejle Kommune i 2013. Ejerboligerne – i alt 12.200 kvadratmeter – opføres som rækkehuse, mens de almene boliger – i alt 5.300 kvadratmeter bliver lejligheder i tre etager. De 200 boliger varierer i størrelse fra 85 til 150 kvadratmeter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125