23948sdkhjf

C.F. Møller-projekt vinder Civic Trust Award

Darwin Centre, udvidelsen af det berømte Natural History Museum i London, er udpeget som vinder af den prestigefyldte 2011 Civic Trust Award.
Darwin Centre, der er tegnet af det danske arkitektfirma C.F. Møller, har siden indvielsen i 2009 vundet talrige priser, og nu kan museet føje endnu en til samlingen; nemlig den prestigefyldte ”2011 Civic Trust Award”.

Prisen er indstiftet i 1959 for at hædre det allerbedste inden for arkitektur, design, planlægning, landskab og offentlig kunst. Den gives til projekter af højeste designkvalitet, der samtidig har formået at bidrage kulturelt, socialt eller økonomisk til lokalsamfundet.

I sin begrundelse for præmieringen af Darwin Centre skriver juryen blandt andet:

- Denne fantastiske, moderne bygning er en vigtig ny tilføjelse til The Natural History Museum og bringer folk tættere end nogensinde før på det vigtige videnskabelige arbejde der her udføres ved at synliggøre forskerne på arbejde. Den moderne udvidelse tilbyder besøgende en større indsigt i det fulde spektrum af museets aktiviteter.

Kokonen i hjertet af museet fremhæves desuden som et smukt og mystisk objekt, og generelt betegnes Darwin Centre som et enormt positivt og yderst elegant bidrag til samfundet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093