23948sdkhjf

Boligområde forbedres for 525 mio. kroner

Et flertal af beoerne har netop godkendt planerne for en omfattende omdannelse af Løget Høj i Vejle.
Med overvejende majoritet vedtog næsten 300 beboere forleden en plan for, hvordan boligområdet Løget Høj skal forbedres for 525 mio. kroner i de kommende år. Det oplyser Vejle Amts Folkeblad.

Planerne har været ni år undervejs, og målet er at vende en negativ udvikling, der bl.a. har medført, at 80 af områdets lejligheder pt. står tomme:

- Det er ni år siden, at afdelingerne i Løget Høj begyndte at snakke om en helhedsplan. Derfor er vi glade for at det er vedtaget, siger afdelingsformand Helge Andersen til avisen.

Nye penthouse-lejligheder
Projektet ventes indledt efter sommerferien, hvor spaden går i jorden til et 600 m² stort kvartershus. Herudover omfatter planen bl.a. facaderenoveringer samt nye køkkener og badeværelser i de eksisterende boliger.

Desuden skal udearealerne moderniseres, og endelig skal der bygges nye penthouse-lejligheder ovenpå de eksisterende boligblokke.

En stor del af projektet finansieres af Landsbyggefonden, mens den resterende del betales af AABs to afdelinger i Løget samt foreningens hovedafdeling i Vejle.
Læs mere om: AAB
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094