23948sdkhjf

Loftsrum bliver til 18 lejligheder

Udnyttelsen af loftsarealer til beboelse har vist sig at give rigtig god mening for flere boligforeninger i hovedstaden.

På Nørrebro i København er Skou Gruppen i øjeblikket ved at ombygge et loft til 18 nye tagboliger. Lejlighederne er netop sat til salg, og de første tagboliger forventes at stå klar til indflytning den 1. oktober 2018. 

Projektet blev en realitet, da entreprenørvirksomheden tilbage i 2016 købte 2.900 kvadratmeter loftsrum af ejerforeningen Raadmandshuse. Som en del af købet forpligtede Skou Gruppen sig også til at renovere 10 opgange og give ejendommens facade et løft ved at forny fugerne. Ejerforeningen får også nyt tag, som bygges på den eksisterende tagkonstruktion. 

- Vi har selv investeret i de ledige kvadratmeter og stået for ombygningen af lofterne. På den måde har vi sørget for, at der er arbejde til vores ansatte og samtidig sikret, at hele ombygningen gennemføres med den solide håndværksmæssige kvalitet, Skou Gruppen er kendt for, siger Martin Skou Heidemann, administrerende direktør i Skou Gruppen.

I projektet på Rådmandsgade og Tagensvej har Skou Gruppen rådført sig med danbolig Niels Hald Projektsalg om, hvad boligkøberne ønsker, og hvilke behov lejlighederne skal opfylde. Ejendomsmægleren har været med i hele processen fra de første tegninger og står også for salget af de 18 lejligheder.

- Det bliver superlyse lejligheder med store vinduesrammer, som giver dig fornemmelsen af at være oppe under skyerne. Alle lejligheder er bygget med et dejligt lysindfald, loft til kip, kviste og ovenlysvinduer, siger projektchef og ejendomsmægler Tina Guldbæk.

Ejerforeningen Rådmandshuse har betinget Skou Gruppens køb af loftsarealerne med, at der bygges forskellige størrelser lejligheder, som appellerer til både familier og unge mennesker. Lejlighederne varierer således i størrelse fra 65 til 110 kvadratmeter.

rg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.09