23948sdkhjf

Spærene er rejst til Danmarks nye nationale brydecenter

Guldborgsund Kommune tildelte i januar 2018 Brydeklubben Thor 8 mio. kroner til byggeriet af et nyt nationalt brydecenter.

Nu er spærene rejst, og der har været rejsegilde på byggeriet, som havde første spadestik tilbage i juli måned:

 - Tillykke til både kommune og klub med den nye hal. Arbejdet går rigtigt godt, og vi holder tidsplanen, så byggeriet som planlagt kan stå klar til stævner i det nye år, sagde projektchef hos Dansk Halbyggeri Martin Løkkegaard til rejsegildet.

 Det nye brydecenter i Nykøbing Falster, hvor OL-sølvvinder Mark O. Madsen i øvrigt kommer fra, skal danne ramme om et træningsmiljø på højeste internationale niveau.

Byggeriet får et areal på 1.500 kvadratmeter og opføres af et team bestående af Dansk Halbyggeri, GPP Arkitekter og Hundsbæk & Henriksen.

Huset indrettes med tre funktionelle zoner; ankomst, træning og restitutionsområder, og kommer derudover til at rumme seks brydemåtter, køkken og caféområde, omklædningsrum, styrketræningsrum samt et hvileområde med sovepladser.

Med de nye faciliteter rustes klubben BK Thor til træningslejre for både danske og udenlandske klubber, når hallen til foråret står klar.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125