23948sdkhjf

Fra minus til plus hos Aubo Production

Køkkenproducenten fra Aulum har på et år vendt underskud til overskud og tror på yderligere vækst i det kommende år.
Den økonomiske stagnation er fortid hos Aubo Production, der med årets resultat har vendt røde tal til sorte.

Overskuddet lyder på knap 0,9 mio. kroner før skat og er et markant fremskridt i forhold til sidste års bundlinje, der viste et minus på godt 2 mio. kroner.

Fremgangen er realiseret trods et mindre fald i omsætningen, der udgjorde 91 mio. kroner i 2010 mod 89 mio. i 2009:

- Årets resultat er et bevis på, at vores rationaliseringer i driften og administrationen nu viser sit værd, siger direktør Torben Andersen.

Endnu bedre 2011
De positive takter fortsætter i år, hvor det af årets budget fremgår, at Aubo forventer betydelig vækst. Således kalkulerer ledelsen foreløbigt med en bruttoomsætning på ca. 122 mio. kroner og et resultat før skat på 3,9 mio.

Aubo etablerede i 2006 et samarbejde med den norske Monter-kæde, og det samarbejde har i 2010 udviklet sig til at omfatte hele kædens køkkenomsætning. Torben Andersen forventer på den baggrund, at omsætningen til Norge stiger yderligere i 2011, mens det danske marked kun i beskedent omfang ventes at bidrage til væksten.

Aubo Production er funderet i Aulum, hvor cirka 60 medarbejdere er beskæftiget på fabrikken. Virksomheden er repræsenteret med 28 butikker i Danmark og 22 butikker i Norge. Hertil kommer en del Aubo Byg Selv forhandlere i både Danmark & Norge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093